Blog

Utilizează culoarea anului în aranjamentele nunții tale

Dacă sunteți pe punctul să celebrați cel mai important eveniment din viața unui cuplu și țineți morțiș  să urmați toate trendurile acestui an, atunci culoarea anului, cu siguranță, va fi nelipsită din decorațiuni. Potrivit Pantone, culoarea anului 2019 este Coral.

Această nuanță este perfectă pentru miresele care vor sa iasă  din tipare și să aibă la eveniment aranjamente de nuntă originale.

Culoarea este inspirată de creaturi subacvatice, fiind de un oranj-auriu intens. Nuanța coral a fost descrisă de Pantone drept una sociabilă și plină de viață. Pantone a explicat că această culoare este una ușoară, plăcută, care parcă invită lumea la dans.

Dacă alegi să folosești culoarea anului, nu este pe deplin indicat să ai toate decorațiunile de această culoare. Poți opta pentru aranjamente florale și buchetul miresei din flori de această nuanță.

Vara sunt o mulțime de flori frumoase de culoarea coral care pot fi incluse ca piese de decor. Elementele de papetărie și de caligrafie, de asemenea, pot adopta această nuanță.   Accentele minimaliste de la eveniment vor face cu adevărat diferența. Ca alternativă poți alege elemente mari și evidente, combinate cu alte nuanțe văratice  pentru accesorizarea recepției.

Vă arătăm câteva posibilități cum să încadrați culoarea anului în decorul evenimentului.

Panoul de bun venit de la nuntă poate fi locul în care puteți să vă jucați cu texturi și culori. Cu un panou în nuanțe de oranj deschis și coral în nuanțe umbrite, puteți fi siguri că nu va fi trecut cu vederea de oaspeți.

Programul ceremoniei nu trebuie ignorat atunci când pregătiți decorațiunile.  Culoarea coral poate fi combinată cu o mulțime de alte nuanțe apropiate care ne duc cu gândul la vară, precum, galben și roz pal.

Un buchet de mireasă în care se regăsesc bujorii de culoare coral este varianta ideală pentru pentru o nuntă văratică, pentru a fi raza de soare a evenimentului.

Buchet-mireasa-coral-trandafiri-piersica-frezii-albe-waxflower-hypericum

Dacă doriți să optați pentru un decor neobișnuit, pictați-vă singuri decorul. Desenați pe o planșă o pictură abstractă în nuanțe de oranj și coral.  Această pictură modernă și monocromatică va surprinde oaspeții și va deveni un loc memorabil pentru fotografii de nuntă.

Borcanele  sunt unele dintre cele mai bune și mai versatile piese de decor disponibile pentru oricine caută să devină creativ. Umpleți-le cu puțină apă și puneți lumânări în interior. Sfoara sau dantela poate fi un plus frumos. Șervețele, fața de masă sau decorul pentru scaune, pot avea aceleași nuanțe alese pentru petrecere.

Creați felinare din hârtii colorate, care vor capta privirile invitaților și vor deveni cadrul potrivit pentru albumul cu fotografii de nuntă. Mărturiile pe care le veți oferi drept mulțumire invitaților, la fel, pot fi de culoare coral. Folosiți stofe, dantelă și fundițe de această culoare pentru a realiza un aspect plăcut și unic.

Tortul este elementul cheie al nunții, care nu trebuie doar să alinte papilele gustative, dar să fie plăcut și din punct de vedere vizual. Dacă vă doriți ca și tortul miresei să fie în nuanțe coral, atunci puteți opta pentru o combinație din diferite tipuri de marțipan și fructe.