Blog

Top 5 tipuri de flori pe care să le alegi pentru nunta ta

”Cea mai importantă zi din viață!”

Orice am spune, ziua nunții este cea mai importantă zi din viața fiecăruia, dar mai ales din viața viitoarelor soții și mămici. Deseori, miresele în devenire încep să își facă planurile de nuntă din timp, chiar uneori înainte de a-și cunoaște viitorul mire.

În afară de rochia de mireasă, un alt element foarte important sunt florile alese, atât pentru buchetele de cununie, buchetele de nașă, dar și pentru aranjamentele de nuntă.

Florile sunt elementele cele mai importante când vine vorba și de decorațiuni, coroniţe de mireasă și lumânări de nuntă. Sarcina de a alege florile potrivite este dificilă și, în general, este îndeplinită de mireasă, de părinții acesteia și de nași.

Și deoarece culoarea anului 2018, când vine vorba de aranjamente florale, este ultraviolet,  o poți folosi atât la buchetul miresei, cât și în decor, ba mai mult, o poți utiliza și în machiajul miresei.

Fie că folosim aranjamente florale sofisticate și scumpe, fie optăm pentru aranjamente florale ieftine, tot ce ne interesează cu adevărat este aspectul și stilul lor. De aceea am făcut un top de 5 tipuri de flori pe care să le alegi pentru nunta ta.

Anthurium (Floarea de Flamingo) – „Plantă decorativă perenă”

Anthurium este o plantă superbă, originară din Columbia și Ecuador, cu flori cerate și frunze de culoare verde închis. Este una din recomandările noastre și le puteți comanda la orice firmă de aranjamente florale, fiind și relativ ușor de găsit.

 

Brumărele – „Floare frumoasă, preț mic”

Aceste plante apar în perioada martie-mai, și sunt sub formă de bulbi. Recomandarea noastră ar fi, dacă vreți să optați pentru un aranjament floral de brumărele, să o faceți, întrucât sunt niște flori fromoase care, pe lângă calitățile pe care le au, îți vor economisi bugetul.

 

Buchet mireasa bujori albi si hypericum rosu

Bujori – „Floarea națională a României”

Dacă nu știai, îți spunem noi, bujorul este floarea națională a României, și i se mai spune și „busuioc roșu”. Având în vedere cel puțin acest considerent și dacă îți dorești o nuntă tradițională, aceasta este floarea perfectă pentru eveniment.

Buchet-mireasa-pastel-hortensii-miniroze-lisianthus-bouvardia

Bouvardia – „Elegantă, fină, preț pe măsură”

Această floare de culoare roz, albă, roșie sau cu nuanță de piersic simbolizează entuziasmul și, cum tinerele mirese sunt pline de entuziasm în ziua cea mare, zicem noi că este o recomandare bună pentru un aranjament floral.

Buchet-mireasa-floarea-soarelui-bumbac-santini-verde-hypericum-rosu

Floarea-soarelui – „Sărutată de soare”

Poate cea mai răspândită floare binevenită într-un aranjament floral este floarea-soarelui, în asentimentul tuturor, cea mai bună, asta în cazul în care îți planifici o nuntă pentru perioada de vară. Ceea ce poate nu știai este că, în afară de clasica culoare galbenă aprins, floarea-soarelui mai există și în nuanțe de portocaliu și roșu, dar sunt soiuri rare. Simbolistica acestei flori o cunoaște toată lumea, și anume, este simbolul fericirii și al norocului.

Cam acestea ar fi recomandările noastre pentru tine. Indiferent ce ai alege, toate aranjamentele florale trebuie să fie în ton cu tematica aleasă, cu trendul de culoare al anului, în cazul de față este ultraviolet. Așa că baftă la ales!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *