TERMENI SI CONDITII

www.happyflower.ro este un magazin virtual administrat de SC Happy Flower SRL, persoana juridica infiintata legal cu urmatoarele date :

– CUI – RO18912930;

– RO – J40/12731/2006

– adresa punct de lucru: Str. Arhiereu Calist, Nr.9, Ap.1, parter, sector 2, Bucuresti

– adresa sediu: Bd. Ferdinand I, Nr. 119, Ap.32, Sect.2, Bucuresti

  IBAN: RO07RNCB007405762166001 / BCR – Timpuri Noi

 

Accesarea si utilizarea acestui website presupune ca se asuma riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea sa. Acest document poate fi revizuit oricand fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea in continuare a serviciilor happyflower.ro inseamna acceptarea si respectarea conditilor de utilizare si a modificarilor aduse prezentului document.

Orice produs din magazinul nostru poate fi achizitionat prin intermediul comenzii online sau telefonic. Va rugam sa cititi cu atentie „Termeni si conditii „. Prin accesarea website-ului utilizatorul accepta acesti termeni de utilizare in totalitate. In cazul in care nu sunteti deacord cu acesti „Termeni de utilizare ” va rugam sa parasiti acest site fara a-l mai utiliza.

 

DREPTURI DE AUTOR(COPYRIGHT) si ACCESUL LA SITE

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, poze, si alte date) sunt proprietatea Happyflower.ro si a partenerilor sai si este protejat de legislatia romana a drepturilor de autor. Folosirea website-ului sau a continutului sau de catre orice persoana fizica sau juridica, pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul Happyflower.ro , este strict interzisa.

Nu suntem raspunzatori de folosirea si interpretarea eronata a oricarei informatii de pe website. Happyflower.ro nu garanteaza ca websiteul va functiona neintrerupt si fara erori sau ca defectele de pe website vor fi corectate. Happyflower.ro nu va fi responsabil pentru nici un prejudiciu aparut din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a websiteului, chiar daca Happyflower.ro sau reprezentantii sai autorizati au fost avertizati.

Happyflower.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Happyflower.ro, fara acordul scris al acesteia.

Site-ul www.happyflower.ro poate fi accesat gratuit si se pot cumpara produse fara a fi inregistrat ca utilizator.

 

DESCRIEREA PRODUSELOR

Imaginile site-ului sunt produse reale, executate cu arta , sensibilitate si daruire pentru client , dar sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (nuantele de culoare, accesorii, vase, cosuri ,aspectul florilor boboci sau flori deschise etc) in functie de stocurile disponibile. Happyflower.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate, de aceea isi rezerva dreptul de a face aceste modificari fara a anunta in prealabil clientul. Happyflower.ro poate inlocui unele din produse sau flori cu unele similare astfel incat sa se pastreze aspectul si valoarea celui original.

Produsele pot fi insotite de un text mesaj – felicitare si livrat o data cu florile. Produsele se livreaza cu o carte de vizita ale lui Happyflower.ro . Happyflower .ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

 

PRETURI

Preturile afisate produselor reprezinta pretul produsului inclusiv taxa de TVA( taxa de 19% valabila in Romania) dar fara taxa de transport. Preturile pot diferi de la un sezon la altul la acelasi produs, Happyflower.ro poate schimba in orice moment perturile la produsele sale fara nici o notificare prealabila.

 

LIVRARE

Livrarea este GRATUITA in Bucuresti pentru o singura locatie. Pentru deplasarea in mai multe locatii, in Bucuresti costul transportului este de 15 lei/locatie, iar pentru Ilfov este de 25 lei/locatie

Livrarile se fac DOAR in Bucuresti si Ilfov. Nu livram buchete si aranjamente florale in alte orase.

 

DREPTUL LA RETUR

Conform legii produsele neperisabile si /sau alimentare se pot returna in termen de 10 zile iar costul de returnare revine integral clientului. Reclamatiile se vor adresa pe mai la adresa office@happyflower.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie directionata spre solutionare. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni in timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de Happyflower .ro, dar nu si alte despagubiri.

 

GRESELI DE TIPARIRE

Happyflower.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

LEGATURI

Happyflower.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

CONDITII LEGALE

Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

 

DISPUTE SI CONFLICTE

In cazul unor eventuale conflicte intre Happy Flower SRL  si utilizator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produsului, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat