Blog

Cum să-ți organizezi o nuntă online?

Fie că ești plecată peste hotare și revii acasă cu o săptămână înainte de nuntă sau fie că ești prea ocupată cu serviciul și nu ai timp să te dedici în exclusivitatea marelui eveniment din viața ta, poți să îți organizezi cu succes nunta de la distanță, adică online.

Există o mulțime de agenții de evenimente, care au pagini web, unde sunt prezentate toate produsele, așa că în pauza de masă, delectează-te! Ai la îndemână o sumedenie de posibilități, pe care le poți analiza, compara, documenta. Îți imaginezi cât timp ar trebui să pierzi dacă ai alerga de la un magazin la altul, dar cu ajutorul internetului, doar accesezi paginile respective. Și cum timpul este de neprețuit pentru tinerii care au de organizat o nuntă, acest instrument chiar le optimizează timpul și efortul.

Lista

Ne referim atât la lista elementelor necesare nunții, cât și la lista agențiilor – pe ambele le găsești online. Multe mirese au făcut publice pe blogurile lor sau pe rețelele de socializare lista cu lucrurile strict necesare pentru acest eveniment. Te poți inspira de acolo, chiar o poți poza sau imprima. De asemenea, când cauți pe internet agenții ce se ocupă de organizarea nunților, la fel, găsești o listă destul de mare. Pentru a nu pierde din timp data viitoare, poți salva linkurile necesare.

 

Ce ai acum? O listă cu lucruri pentru nuntă și una cu locuri unde le poți găsi, nu ai decât să începi căutările. Astfel, vei găsi unde să dai comandă de invitații, decor, buchet de mireasă și alte accesorii.

Filtre

Din amalgamul de site-uri, cu siguranță, ai ales 2-3 unde ai găsit produsele și serviciile ce îți convin din mai multe puncte de vedere. Notează-le undeva ca să le găsești cu ușurința data viitoare, acum ai de comparat în exclusivitate produsele celor 3 agenții, pentru ca, într-un final, să dai comandă de ce este mai bun pentru tine. Sigur că ai opțiunea să alegi invitațiile de pe un site, să comanzi buchetul de mireasă online din altă parte, buchetele domnișoarelor de pe al treilea. Cu un singur click rezolvi totul.

 

 

Rochie de mireasă online?

Știu multe mirese care au comandat rochia de mireasă din America sau din altă țară, cum credeți, ele au mers acolo să măsoare? Firește că nu, au stat comod în fața calculatorului, au ales, cu comandat, au achitat online și au primit comanda. Cu siguranță, este un val de emoții la alegerea rochii în așa fel. Ce mă fac dacă totuși nu-mi vine sau ce fac dacă are vreun defect. Rochiile, de obicei sunt reglabile și se rezolvă pe loc, iar dacă e ceva mai serios, o duci la un meșter, cât despre a doua situație, nu prea am auzit ca să primească clientele ceva cu defect de peste hotare, pentru că, de obicei, agențiile se respectă și nu cred că ar dori să piardă din imagine.â

 

Totuși, multe viitoare mirese aleg să probeze rochia de mireasă – și nu doar odată, o măsoară de mai multe ori pentru a fi convinse că e totul ok. Online ai putea vedea modele de rochii, programa pentru măsurare, ceea ce tot te scapă, pentru că, în caz contrar ai trebui să bați drumul de la un salon de rochii la altul, unde mai pui că au program diferit și ai putea găsi ușile încuiate.

Invitații online?

Nu ne referim doar la a comanda online invitațiile de nuntă, dar și a le expedia, adică a-ți invita oaspeții prin internet. Dacă ești plecat, aceasta ar fi metoda ideală, doar să-i rogi să confirme că au primit. Poți singur să creezi o invitație frumoasă sau să apelezi la servicii în acest domeniu, după care să o trimiți, fie pe Facebook, fie prin email etc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *