Blog

Oferta de Craciun – Happy Flower

De Craciun, fiecare loc trebuie sa aiba povestea lui, o poveste cat mai deosebita, care sa fie reamintita, cu placere, an de an. Este o perioada in care trebuie sa daruim din ceea ce ne prisoseste si sa primim cu caldura, ceea ce ne lipseste. Craciunul este o sarbatoare deosebita, pe care fiecare o traieste asa cum simte. Si fiecaruia dintre noi ii place sa se inconjoare, mai ales in aceasta perioada, de lucruri frumoase, iar florile infrumuseteaza mereu locul in care sunt prezente.

Happy Flower va ofera posibilitatea de a va decora Craciunul, asa cum va doriti. Scopul nostru este sa aducem spiritul Craciunului in fiecare dintre locatiile decorate de noi. Variantele sunt multiple, in functie de gusturi si bugete. Paleta ofertata merge de la sofisticat la traditional, astfel incat aranjamentele specifice acestei perioade sa se integreze complet in decorul general.

Oferta noastra ( click pe link ) se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si firmelor; este o oferta flexibila, care poate fi adaptata fiecarui caz individual in parte. Mos Craciun vine intotdeauna la bradul impodobit; de aceea, va oferim posibilitatea de a avea un brad pe gustul dvs, gata impodobit de un decorator profesionist, astfel incat sa reprezinte, cu succes, piesa centrala a ambientului specific Sarbatorii Craciunului. Puteti opta pentru o varianta monocroma sau pentru una colorata, cu sau fara elemente traditionale, cu decoratii mai sofisticate sau mai simple, dupa preferinte. Exemplele prezente in oferta sunt generice; se poate discuta o oferta individuala, specifica, in functie de solicitarile dvs.

Coronitele de brad sunt, de asemenea, aranjamente caracteristice perioadei Craciunului; pot imbraca o multitudine de forme si decoruri, putand constitui, cu succes, piesa centrala de pe masa de Craciun sau o decoratiune binevenita in camera de acasa, in birourile sau spatiile comune ale firmei la care lucrati, care sa aminteasca permanent, prin aspect si miresme caracteristice – scortisoara, mere, portocale – de venirea Craciunului, cea mai frumoasa perioada din an. De asemenea, coronitele de Craciun pot sa impoodobeasca frumos intrarea in casa, camera, biroul sau compania dvs.

Aranjamentele florale cuprind, de asemenea, elemente caracteristice Craciunului, astfel incat sa se incadreze perfect in atmosfera de sarbatoare. Sunt incluse flori specifice, precum si accesorii potrivite: globuri, stelute, instalatii lumioase, ghirlande, fundite, etc. Culoarea rosie este culoarea Craciunului, insa se pot realiza aranjamente si in alte culori, in functie de tematica sau de preferinte.

Va invitam sa studiati oferta noastra de Craciun. Asteptam comenzile dvs. cat mai curand, pentru ca timpul sa perimita onorarea lor in cele mai bune conditii. Va oferim discounturi semnificative, pentru comenzi mari, si livrare gratuita in Bucuresti.
Infrumusetati-va Craciunul cu aranjamente specifice de la Happy Flower! Produsele din oferta noastra pot constitui si un foarte potrivit cadou pentru cei dragi.

Raspanditi bucuria Craciunului cu ajutorul profesionistilor nostri in aranjamente florale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *