Blog

O nunta perfecta se planifica din ianuarie

Este clar ca o nunta perfecta nu se poate organiza de pe o zi pe alta. Pregatirile sunt ample, detaliile trebuie rezolvate unul cate unul, astfel incat pregatirile trebuie sa inceapa din timp, dupa planuri bine puse la punct. Binenteles ca euforia logodnei este deosebita, ca va doriti sa fiti mai repede impreuna, la “casa voastra”, insa sfaturile specialistilor converg in aceeasi directie: lasati sa treaca ceva timp de la logodna, in care lucrurile sa se decanteze, in care sa va puneti de-acord in privinta a ceea ce doriti sa faceti IMPREUNA. Graba, intotdeauna strica treaba, iar in acest caz, proverbul este mai mult decat valabil!
Dupa cum spuneam, aspectele de care trebuie sa tineti seama sunt multiple. Trebuie sa stabiliti clar ce fel de nunta doriti, in primul rand: o nunta in are liber, tip cocktail, bufet suedez, o nunta conventionala sau mai non-conformista, etc. Pornind de la acest aspect, se aleg culorile, decoratiile, florile si felurile de mancare. Este bine sa faceti o lista de lucruri necesare, separat de lista de dorinte. Lucrurile necesare trebuie luate primele in considerare, ca, de exemplu, un bun fotograf, care sa va imortalizeze asa cum trebuie aceste momente unice din viata voastra. Dorintele se pot satisfice doar in limita posibilitatilor si a bugetului alocat.
Chestiunea bugetului este, de asemenea, una foarte sensibila. Inainte de a contracta orice serviciu pentru nunta, trebuie ca mirii sa cunoasca foarte foarte bine bugetul de care dispun si cum sa-l imparta pentru a acoperi, in primul rand, necesarul. Se-intampla ca, in unele cazuri, mirii sa fie atat de incantati de o locatie, de exemplu, sa-si faca planuri si chiar sa contracteze, cu avans, locatia respectiva, pentru ca apoi sa observe ca banii alocati nu mai ajung nici macar pentru necesitati, darami-te pentru satistfacerea unor dorinte personale.
Pe de alta parte, sfatul specialistilor este sa nu va ieftiniti, atunci cand vine vorba de elementele esentiale. Desigur, varul George stie sa faca poze, chiar bunicele unele dintre ele, dar nu are experienta unui eveniment de asemenea amploare, ceea ce va face, mai mult ca sigur, sa nu fiti multumii de fotografiile pe care le veti obtine in acest fel. Cel mai bine, in cazuri ca acestea, este sa apelati la profesionisti, persoane care au experienta necesara pentru a gestiona corect astfel de momente.
Este de bun simt sa ascultati sfaturile care vi se ofera; cu siguranta, vor fi numerosi binevoitori care “stiu ei mai bine ca voi, ca au trecut prin asta”, ce se face la o nunta. Puteti face aprecieri de genul: “ce idee interesanta!”, dar sa va urmati cursul propriu, stabilit, de preferinta, in colaborare cu un specialist in organizarea de evenimente. Incercati sa fiti constanti, fara sa va intoarceti de o mie de ori asupra acelorasi aspecte pe care le-ati stabilit deja. Odata ce ati luat o decizie, chiar daca alegerile sunt dificil de facut, este bine sa bifati chestiunea ca rezolvata si sa treceti la urmatoarea. Doar astfel veti reusi sa va incadrati in timp si va veti scuti de sporirea stresului, inevitabil in astfel de cazuri.
Foarte important este si sa luati lucrurile unul cate unul. Multi – taskingul nu este indicat, deoarece este posibil sa nu faceti nimic asa cum trebuie, iar revenirea pentru a remedia lucrurile devine, in acest caz, neaparat necesara. Obtineti confirmare de la furnizori si profesionistii care se ocupa de organizarea diverselor aspect ale nuntii voastre, astfel incat sa puteti sta linistiti, sa va bucurati de ziua cea mare. Atunci cand simtiti ca lucrurile o iau razna, faceti-va timp pentru o pauza in care sa va relaxati, sa va calmati, pentru a fi capabili sa reveniti si sa continuati de unde ati ramas, in bune conditii.
Echipa “Happy Flower” vine in intampinarea celor care-si doresc o nunta de vis, punandu-va la dispozitie personal cu experienta, care sa va ofere indicatii cu-adevarat necesare, care sa va ajute sa aveti o zi a nuntii cu-adevarat speciala. Pentru cei ce contracteaza un eveniment in luna ianuarie, se ofera 7% reducere din pretul de contract.. De asemenea, puteti beneficia de consultanta gratuita pentru nunta, fara nici un fel de obligatie. Va invitam sa va programati acum, pentru a obtine aceasta facilitate!
Va stam la dispozitie, pentru a va oferi o zi a nuntii plina de amintiri placute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *