Blog

Coroniţele din flori la nuntă? 3 motive să alegi acest accesoriu

Nunta este un eveniment important pentru miri, pentru naşi, părinţi, prieteni şi invitaţi. Datorită semnificației profunde a evenimentului, toate detaliile trebuie gândite cu atenţie. Alegerea toaletei, crearea machiajului şi coafarea părului sunt câteva dintre aspectele atent analizate când participi la o ceremonie de asemenea amploare. Accesoriile sunt alte detalii ce trebuie să îţi capteze atenţia, întrucât acestea oferă personalitate outfiturilor. Când vine vorba de elemente distincte care să îţi ofere un look proaspăt este bine să iei în seamă o serie de accesorii naturale, printre care şi coroniţe din flori.

Cele mai multe aranjamente florale deosebite îţi oferă posibilitatea de a aborda un look proaspăt în orice sezon şi te lasă să pui în valoare frumuseţea naturală. Iată câteva motive temeinice care să te convingă că accesoriile create din coroniţe din flori sunt elemente cheie pentru ţinute cu aspect desăvârşit, potrivite pentru ceremoniile de nuntă.

Sporesc frumuseţea, oferă un plus de luminozitate

Se ştie că florile transmit sentimente de bucurie, iar aceste sentimente se regăsesc cu uşurinţă în aspectul exterior. Spre deosebire de alte tipuri de agrafe care oferă doar o imagine plăcută, acestea ajută la fixarea coafurii şi îi conferă un look natural. O coroniţă cu flori poate oferi eleganță coafurilor simple şi buclelor lejere, în plus florile ce creeză aceste bijuterii oferă detalii cu privire la personalitatea ta.

Aranjamentele din flori de câmp te pun într-o lumină mai puțin obișnuită, dar spun multe despre sensibilitatea aparte pe care o deţii. Dacă eşti o fire romantică cu caracter pasional poţi opta pentru coroniţe din flori proaspete rafinate, precum trandafiri, narcise, iasomie. Tinerele cu fire expansivă, ce adoră să impresioneze prin acţiuni nonconformiste, pot adopta aranjamente pentru păr cu flori exotice ce îmbie prin culoare şi parfum.

Se potrivesc uşor la orice tip de rochie

Un alt detaliu ce trebuie menţionat când vine vorba de accesorii din flori este faptul că sunt foarte ușor de asortat şi pot înfrumuseţa cu uşurinţă atât ţinutele de seară cât şi pe cele destinate petrecerilor de peste zi. Paleta cromatică bogată şi modalităţile numeroase de combinare sunt detalii cheie care te asigură că te vei bucura de accesorii originale cu personalitate. O coroniţă din flori înseamnă arome bogate şi impresionează deopotrivă stimulii olfactivi şi vizuali.

Este cert că decoraţiunile florale pot fi uşor potrivite la rochii cu textură fină în culori pastel, pot pune în valoare ţinutele bogate în dantelă şi tul în nuanţe aprinse, însă pot oferi prospeţime ţinutelor excentrice. De altfel, pot fi asortate cu piese sofisticate în nuanţe metalice oferind echilibru cromatic.

Sunt amintiri memorabile şi pot fi transformate în decoraţiuni pentru casa

Coroniţele din flori naturale pot fi piese centrale ale outfitului de nuntă şi pot fi păstrate pentru un timp mai lung, amintind de clipele memorabile din timpul evenimentului. Dacă eşti una dintre persoanele principale ale alaiului de nuntă – mireasă, naşă, domnişoară de onoare – vei observa că amintirile trezite de acest accesoriu vor fi foarte vii. Cele mai multe coroniţe din flori îşi păstrează aspectul elegant chiar şi când petalele florilor îşi pierd din caracteristici şi pot deveni decoraţiuni vintage pentru casă.

În concluzie, dacă ai hotărât că decoraţiunile florare pentru păr te pun în valoare în astfel de momente importante, este esenţial să colaborezi cu specialiştii noştri pentru a avea siguranţa că accesoriul pentru care optezi îţi dezvăluie personalitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *