Blog

Buchetul de mireasă – tendințe 2019

Asemeni oricărui accesoriu, buchetul de mireasă depinde de tendințele de modă, dar și de preferințele personale.

Un aspect cheie al tendințelor din 2019 referitor la buchete, este elementul definitoriu care are rolul să-ți completeze look-uk sau să ofere un vibe alternativ decorului. Indiferent de elementul pe care-l alegi nu trebuie să uiți că buchetul este un amănunt unic pentru nuntă, iar pe lângă propria viziune, este important să ții cont și de tendințe.

Optează pentru flori neobișnuite

Trandafirii albi, bujorii, frezele și crinii sunt florile clasice utilizate în buchetul miresei. Alege o culoare deosebită pentru buchet și îndrăznește să alegi flori netradiționale. Buchetul tău va arăta diferit, fresh, dar elegant.

Mizează pe un stil Boho subtil

Stilul Bogo a fost în tendințe câțiva ani, însă acum se promovează un Boho mai rafinat.  În 2019 vor fi apreciate buchetele mici, dar cu la fel de multă verdeață.

Alege o singură floare

Dacă îți dorești să pui în valoare o singură specie de flori, atunci optează doar pentru ea. O singură floare, înconjurată de verdeață va oferi un contrast superb și original.

Minimalismul va fi unul dintre cele mai importante trenduri în anul curent. Alege culori pale și doar câteva tipuri de flori pentru buchet.

Încearcă culori aprinse

În 2019 vor fi apreciat nuanțele intense, dar monocromatice și flori lungi care inspiră eleganță. Cu siguranță nu veți greși dacă alegeți un buchet din trandafiri.

Elemente tradiționale

Experții sunt de părere că aranjamentele din anii precedenți trebuie uitate și e oportun să revenim la elemente mai tradiționale. Alegeți flori mai puțin sofisticate, care să amintească de buchetul mamei sau a bunicii. Finalizați compoziția cu diferite fundițe.

Buchet-mireasa-bujori-roz-trandafiri-albi

Alege buchete mici (pentru un impact mare)

În acest an sunt în trend buchetele mai îngrijite, dar nu perfect rotunde. Pentru a valorifica alege o varietate de texturi. Adaugă nuanțe de verde și optează pentru flori lungi, în locul celor mari.

Flori de sezon

Optează pentru flori autentice și de sezon. Deja de câțiva ani este la modă să promovăm produsele locale, iar acum a devenit un trend să alegem și flori autentice pentru buchetul de mireasă. Combină culorile și textura buchetului cu nuanța evenimentului și crează-ți propria poveste.

Buchet floarea soarelui si flori de camp

Asimetrie

Timpurile în care erau apreciate buchete rotunde, perfect aranjate, au trecut. Acum sunt la modă buchetele de mireasă non-comformiste, originale și cât mai libere. Combinarea florilor care fac parte din game diferite de culori și texturi contribuie la un efect extravagant, dar în aceleși timp crează un aspect relaxat.

Buchete sub formă de cascadă

Acest tip de buchete au fost la modă în anii 80 și reinventat de către Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, la nunta sa. Pentru un asemenea buchet alegeți flori care a căror tulpină flexibilă, precum amarantul.

Bumbacul este o adevărată noutatea a anului 2019. Bumbacul nu este o alegere clasică pentru buchete, dar poate crea combinații interesante. Culorile intense combinate cu bumbacul vor crea o combinație interesantă și originală.

Buchet mireasa cu bumbac si mure, trandafiri lila, eryngium

Magnolia

Magnoliile mereu au avut un loc aparte în buchetele mireselor. În acest an este recomandat să alegeți un buchet minimalist, format doar din magnolii.

Indifent de alegerea pe care o veți face, este important să nu o regretați și să vă bucurați la intensitate de acest eveniment unic.