Blog

Aranjamente florale pentru nunțile tomnatice

Indiferent de anotimp fiecare mire și mireasă vrea ca nunta lor să fie unică și deosebită din toate punctele de vedere. Este bine cunoscut că toamna este sezonul nunților și că invitații tăi, probabil, vor fi oaspeți și la alte nunți. Astfel vă recomandăm câteva aranjamente florale de toamnă pentru nunți care-i vor surprinde pe toți cei prezenți.

Culoarea roz

Crezi că nuanțele de roz nu sunt potrivite pentru toamnă? Greșești. Este absolut ok să asociezi culoarea roz cu câteva crenguțe maronii pentru a oferi  o notă mai rustică acestei combinații tomnatice. Uite un buchet potrivit ar fi un buchet cu trandafiri roz și cappucino:

Buchet mireasa cu trandafiri Capuccino, hortensii albe, trandafiri crem, lila, frezii albe

Profită de bogățiile și culorile toamnei din plin! O idee care nu poate eșua este utilizarea dovlecilor. Improvizează o combinație din dovleci de diferite mărimi, forme și culori. De asemenea, această legumă poate servi pe post de vasă-gigantică. E ușor să vă convingem că un buchet din crizanteme într-un dovleac de culoare galbenă arată suberb:

Crizantemele sunt versiunea de toamnă a bujorilor, iar datorită abundenței de culori, nu pot fi trecute cu vederea. Aceste flori simbolizează optimism, bucurie și longevitate, tot de ce are nevoie o familie proaspăt formată. Recomandăm, așadar, un buchet de mireasă din crizanteme:

Mere și pomușoare

Un buchet tomnatic capătă un aspect diferit dacă îi adăugați fructe. Brunia gri, un sort de pomușoare argintii arată superb într-o combinație floristică împreună cu fructe, plante verzi și flori. Merele și frunzele de eucalipt, de asemenea sunt o combinație plăcută vizual și poate fi asamblată direct pe masă, alături de câteva lumânări. Iată un asemenea aranjament pentru prezidiu din floarea soarelui, mere, pomușoare, spice de grâu și flori de câmp:

Crengi și cale colorate

Cale colorate și crengi, așezate pe masa de prezidiu sau același aranjament pe celelalte mese, sunt o idee creativă și artistică care, cu siguranță, va uimi.

Culori clasice precum alb, albastru, roșu, galben și oranj vor arăta tare bine pe un fundal cromatic mai rece. Totuși, un decor all-white tot nu poate fi neglijat, ba din contra poate arăta destul de surprinzător.

Aranjament-nunta-trandafiri-floarea-miresei

Organic și rustic

Dacă alegi să-ți sărbătorești nunta în aer liber sau într-un local cu terasă, cu această idee sigur vei avea succes. Alege nuanțe de alb, galben, verde și maro pentru buchetul de nuntă sau pentru decorațiunile evenimentului. Buchetul-model pe care-l recomandăm este un aranjament din floarea soarelui și floarea miresei, hypericum roșu și spice de grâu: