Blog

10 idei de buchete de mireasă din trandafiri pentru o mireasă modernă

Trandafirii sunt flori delicate şi frumoase, exprima senzualitate, putere şi elegantă. Sunt un simbol al iubirii şi oriunde sunt puse aduc bucurie celor ce privesc. Florile sunt parte din natură,şi, prin ceea ce reprezintă, completează orice eveniment sau spaţiu într-un mod în care armonizează şi decorează în acelaşi timp.

Buchetele de trandafiri sunt preferatele femeilor, iar bărbaţii le oferă în diferite ocazii pentru a sărbători alături de acestea. În ziua nunţii miresele adoră să aibă buchete făcute din trandafiri, iar acestea sunt clasice şi moderne. Iată 10 idei de buchete de mireasă din trandafiri. 

  • Buchetul cu trandafiri roşii

Acest tip de buchet este clasic şi se regăseşte la multe popoare. Roşul este culoarea iubirii şi pasiunii, iar un astfel de buchet nu se va demoda niciodată. Miresele moderne pot să aleagă un astfel de buchet fără probleme, pentru că vor ieşi în evidenţă într-un mod elegant şi vor fi apreciate de către toată lumea prezentă la eveniment.

  • Buchetul cu trandafiri albi şi restul obţinut din verdeaţă

Acest buchet este bine proporţionat, fiind o structură din trandafiri albi care formează bază, iar restul fiind construit din verdeaţă, ferigi şi alte frunze, (în cazul acesta hypericum), în funcţie de imaginaţia celui care îl creează.

  • Buchetul delicat cu trandafiri alb şi roz

Pentru acest buchet delicat sunt necesari trandafirii albi şi roz, iar imaginea pe care o transmite este elegantă, firava şi frumoasă. O mireasă care alege acest buchet se va remarcaprin aspectul feminin şi blând.

  • Buchetul minimalist din trandafiri

Pentru producerea unui buchet minimalist este necesar să fie folosiţi doar trandafiri şi nimic altceva. Dacă sunt trandafiri albi, efectul este şi mai mult pus în valoare, iar mireasă va fi scoasă în evidenţă prin simplitate şi formă.

  • Buchetul de trandafiri mic, cu puţine flori

Existe mirese care aleg buchetele mici, cu puţine flori pentru nunta lor. De obicei şi tulpinile sunt scurte şi nu se pune accentul pe grandoare, ci, dimpotrivă, pe simplitate şi buchetul arata ca o bijuterie. În componenţa buchetului, pe lângă trandafiri, este posibil să se pună şi floarea miresei, care are flori micuţe şi delicate, potrivite pentru ansamblul creat.

  • Buchetul organic de mireasă

Buchetul organic, are multe frunze, are direcţii multe în care se întinde şi este cu aspect nefinisat. Nu este complet rotund sau oval, ci pare că este rupt dintr-un copac din natură, care creşte fără oprelişti şi direcţii clare. Acest aspect des întâlnit este apreciat de iubitorii de natura şi fac mireasa să pară a fi integrată într-un loc de basm.

  • Buchetul cu trandafiri coloraţi

Sunt în tendinţe trandafirii coloraţi, care să fie puternici prin prezenţa lor.  Aceştia pot să fie albaştri sau altă culoare, ieşind în evidenţă în mod categoric prin culoarea aleasă. Buchetele moderne folosesc astfel de trandafiri.

  • Buchetele cu flori combinate

O altă variantă este cea de combinație de flori diverse, cu texturi și forme, mărimi, diferite.  Pentru a vedea modele de buchete și  idei, puteți să vizitați categoria: buchete de mireasă.