1. PLATA ONLINE CU CARDUL:

Plata online cu cardul este procesata de MobilPay.ro fiind acceptate urmatoarele carti de credit /debit emise in tara sau strainatate: Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro MasterCard. Procesatorul de carduri nu stocheaza datele tale confidentiale din card ci le trimite securizat catre o banca operatoare. Dupa completarea datelor cardului cu care doriti sa faceti plata apasati butonul ”Plateste”. Factura si chitanta o veti primi pe e-mail.

 

  1. TRANSFER BANCAR / ORDIN DE PLATA:

Plata se face prin transfer bancar si aveti nevoie de urmatoarele date:

  • Numele firmei: SC HAPPY FLOWER SRL
  • Nr Reg. Comert: J40/12731/2006
  • CUI: RO18912930
  • BCR , sucursala TIMPURI NOI
  • cont: RO34RNCB0074057621660001

Daca ai ales aceasta metoda de plata dupa achitarea comenzii te rugam sa trimiti o confirmare a platii acesteia prin e-mail la: office@happyflower.ro pentru a putea incepe procesarea comenzii.

ATENTIE! Procesarea comenzii porneste in momentul in care am primit pe e-mail confirmarea platii! Daca nu trimiteti confirmarea, comanda nu se ia in considerare decat in momentul verificarii contului bancar.

 

  1. NUMERAR:

– La curier in momentul livrarii: daca va aflati in locul unde se vor livra florile.

– La punctul nostru de lucru (Str. Arhiereu Calist, Nr.9, Ap.1, parter, Sector 2): in cazul in care le ridicati personal, sau in cazul in care doriti doar achitarea, dar numai cu conditia ca aceasta sa fie INAINTEA LIVRARII.

– La expeditor inainte de livrare: curierul se va deplasa contra cost (echivaletul unei livrari pentru Bucuresti sau Ilfov, in functie de locatie) la adresa expeditorului, va aduce factura si va incasa plata INAINTEA LIVRARII.