Read More
Blog

O nunta perfecta se planifica din ianuarie

Este clar ca o nunta perfecta nu se poate organiza de pe o zi pe alta. Pregatirile sunt ample, detaliile trebuie rezolvate unul cate unul, astfel incat pregatirile trebuie sa inceapa din timp, dupa planuri bine puse la punct. Binenteles ca euforia logodnei este deosebita, ca va doriti sa fiti mai repede impreuna, la “casa voastra”, insa sfaturile specialistilor converg in aceeasi directie: lasati sa treaca ceva timp de la logodna, in care lucrurile sa se decanteze, in care sa va puneti de-acord in privinta a ceea ce doriti sa faceti IMPREUNA. Graba, intotdeauna strica treaba, iar in acest caz, proverbul este mai mult decat valabil!

Read more

Read More
Blog

Flori de Sfantul Andrei, dar si superstitii

Traditiile noastre romanesti consacra ziua de Sf Andrei ca o zi mai speciala, care marcheaza inceputul iernii, al sezonului rece, o perioada in care ne deplasam mai putin, suntem mai statici, constransi fiind, in acest sens, de vremea nu prea prietenoasa de afara, o perioada in care zile sunt mai scurte, noaptea vine mai repede si statul la gura focului, ascultand povesti, devine un lucru obisnuit.

Read more

Read More
Blog

Oferta de Craciun – Happy Flower

De Craciun, fiecare loc trebuie sa aiba povestea lui, o poveste cat mai deosebita, care sa fie reamintita, cu placere, an de an. Este o perioada in care trebuie sa daruim din ceea ce ne prisoseste si sa primim cu caldura, ceea ce ne lipseste. Craciunul este o sarbatoare deosebita, pe care fiecare o traieste asa cum simte. Si fiecaruia dintre noi ii place sa se inconjoare, mai ales in aceasta perioada, de lucruri frumoase, iar florile infrumuseteaza mereu locul in care sunt prezente.

Read more

flores
Read More
Blog

Inspiratie de origine spaniola pentru deocorarea unei florarii

Daca aveti ocazia sa ajungeti in Madrid, cu siguranta va veti indragosti de cateva florarii cu aer spaniol, decorate cu flori minunate si intr-un stil deosebit.

Flores Búcaro

Infiintata in anul 1971, Flores Bucaro este o afacere de familie aflata la a doua generație și una dintre cele mai prestigioase florarii din Madrid. De-a lungul timpului, decoratiunile florale spectaculoase, viziunea creativă, și o atenție de neegalat la detalii au contribuit la ocazii remarcabile și evenimente regale, cum ar fi nunta prințului de Asturias. Interiorul denota o explozie de culori delicate si arome, care pot fi găsite pe Calle de Serrano, în districtul Salamanca din Madrid.

Read more

tatuaje florale
Read More
Blog

Tatuaje florale

Un artist de tatuaje din Crimeea (Rusia), creaza modele de tatuaje florale delicate și poetice.

Tatuajele ei sunt inspirate de natura. Ea isi spune călător și artist tatuator botanic in Instagramul ei. „Starea de spirit a artei mele se modifica o data cu anotimpurile,” Saro explică in revista Illusion Magazine. „Eu cresc flori și le urmaresc cu atentie, uitandu-ma la fiecare detaliu în petale și frunze. Ele nu sunt la fel de simple precum par! Îmi place să studiez plante, animale și păsări din diferite țări, de asemenea, fiind mereu în căutare de idei noi. ”

Read more